48281839_10213324361088661_7389292912653

2019.03.16. Szombat 14:00 WELS(St.Franziskus Kirche)

Yoga & tibeti hangtal    

A tündöklő drágakő

38-2336.jpg

Yoga =>14:00-15:30(1,5 óra)
Hangtal terapia=>15:45-16:45(1 òra)


Téma: a 3.csakrank=Napfonat csakra

Önértékelés, Önbizalom, Életfeladat, Ego, Öntudat, Család
„Kozmikus Kapu”- energia-átalakító
tüze: „Élet lángja”- tisztulás, felemelkedés


 

"A földtől a vízen át a tűzhöz érkezünk. Az érzelmek és vágyak mögött erőt és tettet találunk. A tudattalan testi állapotból belépünk a lélek és a test egyesülésének szintjére. A köldökcsakrán keresztül juttatjuk kifejezésre két alsóbb csakránk, a gyökér- és a szakrális csakra vágyait, illetve ennek révén fogadjuk be és dolgozzuk fel a minket érő hatásokat. E csakra által teljesíthetjük ki lényünket és alakíthatunk ki harmonikus kapcsolatot környezetünkkel. Mindebben fontos szerepet játszik, természetesen az egészséges határokon belül az önérvényesítés, az önállóság, a függetlenség, az önbizalom, a határozottság." (Anodea Judith)
Az érzelmi érzékenység és személyes erő központja. Szenvedélyeink és saját énünk irányítója, valamint tartalmazza az önbecsülés kibontakoztatásával kapcsolatos energiát is. A harmadik csakra felelős azért, mennyire tudjuk kreatívan kifejezni magunkat, mennyire vagyunk nyitottak másokkal, mennyire egészséges a hatalom és uralkodási iránti vágyunk, milyen mértékben tudjuk igazi egyéniségünket megmutatni a világnak.

Erő, Önmagunk átalakítása, Önelfogadás, Társas kapcsolatok- Teljesség a személyiség szintjén, Egyediség összekapcsolva az emberiséggel,Tisztánlátás, Bölcsesség, Magabiztosság"

Egyszeru joga gyakorlatokkal erősítjük a testünket,tudatositjuk a legzesunket,relaxalunk,hogy a stresszbol regeneralodni tudjunk,fokuszalunk,koncentrálunk ezáltal megtörténik a meditáció:)

Lehet a meditáció az is amikor azt teszed amit teszel,ott vagy ahol vagy. A jelenben. Felkeszitjuk a testunket a csodalatos hangtal rezgesekre.

A joga gyakorlas aktiv, mig a hangtal terapia passziv relaxalt testhelyzetben torenik. Kenyelmes oltozet javasult. Joga szonyegeket biztositunk.

A joga gyakorlasra, hangtal terapiara illetve a masszazsra kulon-kulon is lehet jelentkezni.

A joga gyakorlatokat szinte mindenki vegezheti. Betegseg, serules, eseten konnyiteseket fogok adni, ezert kerem jelezze elore.

A hangfurdo masszazson epilepszias betegeket es szivbetegeket sajnos nem tudunk fogadni.

Hozzajarulas :

joga oran:18 euro

hangtal terapian:15 euro

Mindketto eseten:28 euro

10éves tapasztalattal rendelkezo Lobmayer Balazs varja Onoket szeles valasztekaval: 

Sport/svéd/relax/celluit/lavaköves masszázs/köpölyözés/kineseo tapezés/lágy csontkovácsolás

Bejelentkezes szukseges(maximum 20 fo) itt: metayogastudio@gmail.com vagy

csak a masszazsra itt: +436607316967
csak a hangtalra itt: 06769707178
csak a jogara itt:+436602220228

Szeretettel varunk mindenkit.

Monika es Kinga

Mi a joga 5 lepcsoje?

Ászana- megfelelő mozgás, testünk erosen es rugalmasan tartása, tudatos mozgatása.


Pranayama-légzés szabályozása, legzesunk tudatositasa, prana(eletero) bevitel, disztribúció, tudatos iranyitas. Minden emociohoz tartozik egy bizonyos fajta legzes, ezért a légzés szabályozása, jelentos a neutralitasunk fenntartasaban.


Savasana- megfelelő testi & szellemi reakció, Piheno idok tartasa gyakorlas kozben is, hogy a stresszbol regeneralodni tudjunk.


Sattvikus táplálkozás- egeszseges taplalkozas
 

Dhyana, Dharana-pozitív gondolkodás, fókusz: koncentracion keresztuli meditacio kinevelese es fenntartasa.

Ezt az 5 pontot helyesen megtanuljuk.

Mi a joga?

A joga osszekapcsolodast jelent.

Egy olyan folyamatra utal, amelyben az ember a teste és az elméje szabályozása által megpróbálja megismerni saját eredeti önvalóját, és a Legfőbb Személyét. E folyamat test, mentális és transzcendentális aspektusai által az élőlény megtanul különbséget tenni a múlandó anyag és a transzcendentális örök lélek között.

A csakrák olyan energiatölcsérek, amelyek a környezetből pránát(energiat) juttatnak be a testbe. Ezek az energiaközpontok komolyan befolyásolják a szervezet működését, mert a finom fizikai test mindegyik rétegében megtalálható a kivetülésük.

Csakrat stimmulalo aszana sorozatot fogunk gyakorolni.

A joga hatasai:

1. fizaikai test szintjén:egészség és életerő fenntartása

- A csont-és izomrendszer mozgékonyságát s erejét növeli

- fejleszti a test hajlékonyságát

- tartósan serkenti a vérkeringést

- kedvezően befolyásolja az anyagcsere-folyamatokat

- növeli a tüdő kapacitását

- segit a túlsúlytól való megszabadulásban

- csökkenti a vér koleszterin és vércukor szintjét

- a belső elválasztású mirigyek (agyalapi, toboz, csecsemő, pajzs és mellékpajzs, hasnyál, nemi mirigyek és mellékvese) működésére pozitívan hat

- segíthet bizonyos látászavarok javításában

Ezek csak melléktermékei a folyamatnak

2. Gondolatok, vágyak és az elme működésének tisztulása, lecsendesítése, izgatottság és a görcsös aggodalmak feloldódása

 

 

Mi a hangterapia?

A szervezetünk mintegy háromnegyede víz, ezért a hangmasszázs fizikai hatást is gyakorol egész szervezetünkre: szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat.

 

A rezgések a bőrön keresztül hatolnak testünkbe, eljutnak az izmokhoz, a belső szervekhez, megmozgatva, harmonizálva minden sejtet. A tálak által közvetített kellemes, vibráló érzés mellett a rezgések behangolják szervezetünket, így állítva helyre energetikai rendszerünket.

A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körök formájában végigáramlanak az egész testben. Ha a testben nincsenek energetikai blokkok, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak, majd kilépnek a lábujjaknál és a hajszálak végénél.

A rezgéseket a vendég azonnal érzékeli, és a folyamatos hang- és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazul. Az ismételt kezelések segítenek megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét, és energiát gyűjteni a hétköznapi feladatokra.

A hangtál terápia - hangmasszázs - másik hatása, hogy a gazdag skálán folyamatosan érkező hangok könnyen és gyorsan, bármilyen technika alkalmazása nélkül juttatnak kellemes, ellazult, relaxált állapotba, mely állapot jótékonyan hat testi és szellemi működésünkre.

Boldogságérzet árad szét bennünk, energetikailag töltődünk, és a többszöri kezelések hatására erősödik többek között az immunrendszerünk, javul a koncentrálóképesség, a kreativitás, a kiegyensúlyozottság.

Hangtal kezeles-hangmasszazs hatasai?

- a stressz okozta feszült állapotok oldódása

- a légzés javulása, elmélyülése

- az immunrendszer felerősödése, öngyógyító folyamatok beindulása

- az energiablokkok oldódása

- a nyak, a váll, a hát, a deréktáji izomfájdalmak enyhülése, megszűnése

- a fejfájás, alvászavarok elmúlása

- az emésztés szabályozása, alhasi görcsök oldódása

- a keringési zavarok, magas vérnyomás helyreállítása

- a tanulási nehézség leküzdése, a koncentráció, a motiváció javulása

- a viselkedés harmonizálása

 

36-2331.jpg
Healthy at any age
Fit Woman
40432645_10212639371404347_3837289340350
41378805_10212709648481230_7182535888558