top of page

META YOGA TEACHER TRAINING
HU


A jóga olyan fény, amely ha egyszer kigyúl, sosem halványul el. Minél többet gyakoroljuk annál ragyogóbb lesz.
B.K.S.Iyengar

Nem csak leendő tanárok jelentkezését várjuk, hanem azon személyeket, akik önmaguk felfedezésének utazására rálépetek, akik tudatosan keresik a földi sík és az univerzális törvények értelmét, felfedezni önvalòját. Különböző hitrendszerek, minták letételét és a családi karma feloldására törekszik. Arra, hogy egészségesebb testtel rendelkezzen, egy boldog, harmonikus életet szeretne mind mikro és makró szinten elérni. Olyan eszköztàrral rendelkezzen, ami segít visszatalálni a középpontjában.

META YOGA TEACHER TRAINING – 200 ÓRÁS HATHA JÓGAOKTATÓ KÉPZÉS

HELYSZIN: Seminarraum Shriyantra Gudrunstraße 175, 1100 Wien

A képzés témakörei:

- Jóga filozófia, eredete, célja es irányzatai

- Funkcionális anatómia

- A jóga 8 lépcsőfoka

- Jóga stílusok: sivananda jóga, tradicionális hatha jóga, vinyasa flow, gerinc jóga, női jóga, jin jóga, kundalini jóga, gyerek jóga,

- Jámák, bandhák, pránayámák, nádik

- Tattvák, chakráink, három kötőerök

- Ayurvéda, három dósa, 5 elem tana,

- 10 Test es a holdközpontok

- Meditáció szerepe

- Kötelező olvasmányok

- Oktatásmódszertan

- Óratartások

- hitrendszerek, anya es apaseb gyógyítása, családfa létrehozása

 

Kinek ajánlom a képzésünket?

Mindenkinek, aki szeretne elköteleződni egy magasabb rezgésű élet, sors, dharma útnak. Ez az út rajtad keresztül vezet, te vagy az életed „megmentője” vagy az elpusztítója is, a kérdés mindig az, hogy mit választasz? "A Fold pszichéje körülbelül 2000 évente megváltozik, amikor bolygonk áthalad egy másik asztrológiai jegybe. Meg nincs egy évtizede, hogy a Halak korból a Vízöntő korba léptünk át. A kereszténység kezdetétől, 2012-ig tartott a Halak éra. Amikor a Fold bolygoja áthalad egy másik zodiákus jegybe, a csillagok együtt állnak es a nap sugarainak szögé 1%-kal eltolódig. Ez nem hangzik hatalmas kozmikus változásnak, mégis amikor megtörténik, az ember pszichéje egy elhúzódó folyamat során ki üresedik, nem képes azonosulni többé azzal, amit addig önmagaként ismert es a világról tudott. Minden értelmetlennek tűnik szamara, mintha vakumba kerülné. Ahogy az évek telnek múlnak, egyre csak üresebbnek érzi magát, mert a Halak korban megszokott sémák nem működnek, a régi módszerek, dolgok elveszítik jelentőségüket, értéküket. Az emberek többsége meg nem érti a Vízöntő kor energetikáját.

A változás egy tenyérnyi, mutatott Yogi Bhajan a köldök pont es a szív közötti területre. Ennyit haladtunk tudatosságban felfele. A kor energetikai fókusz pontja, a Szív chakra. A Halak kor központja, a Köldökben volt. Eddig az erő, hatalom, pénz es tudás dominált, mostantól az éntelen szolgalat, feltétlen szeretet, neutralitás." 

A jóga gyakorlása abban tud segíteni, hogy ráláss a hozott mintáidra, és felül írd őket, képesek vagyunk szembe nézni a hétköznapi berögződéseinkkel, mint például egy rossz szokás.

Nem csak leendő tanárok jelentkezését várjuk, hanem azon személyeket, akik önmaguk felfedezésének utazására rálépetek, akik tudatosan keresik a földi sík és az univerzális törvények értelmét, felfedezni ön valóját. Különböző hitrendszerek, minták letételét és a családi karma feloldására törekszik. Arra, hogy egészségesebb testtel rendelkezzen, egy boldog, harmonikus életet szeretne mind mikro és makró szinten elérni. Olyan eszköztàrral rendelkezzen, ami segít visszatalálni a középpontba, ha szükséges.

Az én célom az, hogy fejlődjünk minden szinten, lélek, test és a szellem minőségében. A mai modern társadalom igényeinek megfelelően több jóga irányzattal ismerkedhetsz meg. Ez a képzés lehetőséget biztosit, hogy rájöjj melyik joga stílussal tudsz azonosulni, kapcsolódni. A képzésen nemcsak a jóga eszközeit fogjuk használni, mindent, amit elsajátítom az utamon és a fejlődésemet szolgálja.

A kundalini jòga rendszerében, a mesterünk arra tanította a tantaraimat, légy jobb, mint én! Én is ezen elvet szeretném tovább adni, legyetek jobbak, mint én. Meghajtom a fejem és leborulok előttetek, es hàlàval tartozom, ha elindíthatlak benneteket az utatokon. Ez az utazás nem egy napos, ez nem múlandó, ez az utazás örök, mert a lélek mindig fog emlékezni.

A képzés oktatói:

A képzés időpontjai:

A sikeres vizsgát tett jógaoktatók a záróvizsgát követően kapják meg oklevelüket. A képzés 20 napból áll. Az oktatás a képzési napokon 9 órától 17 óráig tart. Minden képzés napját rögzítjük, lehetőség van a képzés alatt bármikor visszanézni.

A képzés helyszíne:

Seminarraum Shriyantra Gudrunstraße 175, 1100 Wien

Óralátogatás(hospitálás):

30 alkalom jógafoglalkozás látogatása kötelező része a tanfolyamnak, amit egy hospitálási naplóban kell vezetni.

A képzés elméleti es gyakorlati vizsgával zárul.

Részletfizetés lehetséges maximum 3 részletben.

Jelentkezés és egyéb információk:

Jelentkezni a részvételi díj megfizetésével lehet készpénzben vagy utalással.

További információ: metayogastudio@gmail.com e-mail címen, vagy a 0660/222 0 228-as telefonszámon.

COVID-19 tájékoztató: amennyiben a vírus helyzet miatt ismételt kijárási korlátozás, vagy tilalom lenne, úgy a képzés az online oktatási felületünkön továbbra is zökkenőmentesen folytatódik. Azonban, ha valaki nem tart erre igényt, felfüggesztheti a képzést es a következő személyesen megtartott tanfolyamhoz becsatlakozik.

Namasté,

Kinga Rasa

bottom of page